Vinexwijk valt als eerste

IMG_20151102_135131

Vlag van het kalifaat, Haveneiland-Oost

Als we uitgaan van de prognose van 3000 vluchtelingen per week (Bron: website Vluchtelingenwerk), dan arriveren in de komende jaren vele honderdduizenden islamitische migranten in ons landje aan de zee. De gezinshereniging meegerekend komen we dan op miljoenen asielzoekers in vier jaar. Al deze gezinnen moeten worden gehuisvest. De bouwsector is verheugd, want deze migratiegolf betekent een enorme impuls. De champagnefles wordt ontkurkt! En nog eens vier miljoen islamitische Syriërs zijn op de vlucht.

De locaties zijn al min of meer bekend … De vinexlocaties rond de grote steden die in de afgelopen jaren zijn gestart, maar die vanwege de kredietcrisis nog lang niet zijn volgebouwd, bieden een uitgelezen kans om de islamitische gezinnen te huisvesten. De bouw van sociale huurhuizen zal volgens de methode IJburg wordt bekostigd vanuit de dure koop en huur. Sociale bouw is nu eenmaal verlieslijdend en alleen aan dure koop en vrije sector huur valt wat te verdienen. Ook verantwoordelijke wethouders springen een gat in de lucht … want dit betekent extra inkomsten uit de grondverkoop. Hiervan kunnen dan weer heel wat nutteloze stadions, winkelcentra, pretparken worden gebouwd, allemaal ter meerdere glorie van de wethouders in kwestie.

Vlag van het kalifaat, Haveneiland-Oost, IJburg

De gevolgen voor de bewoners van de vinexlocaties zijn minder rooskleurig. Spanningen tussen bevolkingsgroepen zullen oplopen. Vinex IJburg heeft hiermee al de nodige ervaring. De Binnenwaai van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) op Haveneiland-West lijkt een vesting. Bloembakken moeten beschutting bieden tegen opkomende islamitische terreur van Marokkaanse hangjongeren. In bepaalde straten van het Haveneiland maken islamitische hangjongeren de dienst uit. Als vrouw of homo word je er uitgescholden.

De eerste ISIS-vlag op Haveneiland-Oost werd al gesignaleerd. Ongetwijfeld een moskeeganger. De Moskee op IJburg heeft immers een radicale signatuur; ze heeft connecties met radicaalislamitische clubs als de Partij van de Eenheid. De imam van de moskee ontkent, naar verluidt, de echtheid van de onthoofdingsfilmpjes van ISIS …Op vrijdagen vullen donderpreken de omliggende straten en huizen.

In Syrië woont vrijwel geen Jood meer omdat Joden het land zijn uit gepest … Ook christenen zijn niet veilig in het land. Met zo veel islamieten in de vinexwijken zullen de oorspronkelijke bewoners wegtrekken en anders worden overheerst. Deze locaties zullen als eerste aan de islamitische vluchtelingeninvasie richting Nederland vallen. Dan volgt de rest …

Update 9-11: Volgens de nieuwste cijfers vroegen er in de afgelopen week 1800 vluchtelingen asiel aan.

Eén gedachte over “Vinexwijk valt als eerste

  1. Correctie: Die 1800 mensen die asiel aanvroegen (lees: eisen) zijn geen ‘vluchtelingen’ maar illegale immigranten. Ze komen immers door duizenden kilometers veilig gebied en passeren daarbij tenminste 6 landsgrenzen. Dat kun je geen vluchten meer noemen.

Geef een reactie