Heel Nederland één grote sloppenwijk

Steel_Prefab_Labour_Camp_Apartment

Al snel gaat het je duizelen bij het horen van de aantallen vluchtelingen die de afgelopen tijd Nederland zijn binnengekomen. Welk aantal met verblijfstatus zit bijvoorbeeld in de AZC’s en hoeveel nieuwe vluchtelingen hebben er inmiddels een? Je wilt het graag weten, want de cijfers zijn relevant voor het tempo waarin Nederland in een sloppenwijk verandert, een toekomstbeeld dat zich onherroepelijk aftekent. Volgens de berichten zitten er inmiddels 14.000 vluchtelingen in AZC’s. Zij hebben een verblijfstatus. Van hen worden er de komende zes maanden 10.000 over de Nederlandse gemeenten verdeeld. Dan zijn er nog naar verwachting rond 40.000 nieuwe vluchtelingen die het komend jaar voor een verblijfsvergunning in aanmerking komen en dus eveneens recht hebben op een huis. En de vluchtelingenstroom vanuit het Midden-Oosten houdt nog steeds aan. Afgelopen week landden er al weer 39.000 op de Griekse eilanden;. De vraag dringt zich op waar al deze mensen kunnen worden gehuisvest?

De Partij van de Arbeid loopt bij de vluchtelingenstroom vanuit islamitische landen het water in elk geval al uit de mond, want dit betekent immers een forse uitbreiding van haar tanende stemvolk. Het is bekend dat ‘nieuwe Nederlanders’ PvdA stemmen. Vrijwel geen autochtone Nederlander stemt nog op de Partij van de Allochtonen; deze zit inmiddels bij de Partij Voor de Vrijheid (PVV), van Geert Wilders. De PvdA was er dan ook als de kippen bij om een plan te lanceren voor de bouw van sociale huurwoningen. Terwijl Denemarken een ontmoedigingsbeleid voert en advertenties in Libanese kranten plaatst om vluchtelingen ervan te weerhouden naar het land te trekken, is Nederland niets te gek om de vluchtelingenvloed te faciliteren. Nederlandse ontwikkelaars zien er wel brood in en pronken met hun sociale prefabhuizen voor vluchtelingen.

Onooglijke optrekjes zullen de vluchtelingen met verblijfstatus in de komende tijd een dak boven het hoofd bieden. De partij wil zelfs dat er 100.000 worden gebouwd in twee jaar. En zoals het een socialistische partij betaamt, zullen deze optrekjes niet in aparte wijken verrijzen, maar worden gemengd in wijken van Nederlandse gemeenten. Bang als men is voor het ontstaan van getto’s.

Wat dit betekent voor de autochtone bewoners van de wijken wordt er niet bij verteld. Wat het betekende voor IJburg, waar het socialistische experiment Wijk zonder Scheidslijnen werd ingevoerd, is bekend: criminaliteit, vandalisme, overlast, intimidaties, leegstand en waardedaling van het vastgoed. Het stedelijke Haveneiland is een getto in wording. Met het PvdA-beleid van menging van islamitische vluchtelingen in Nederlandse wijken transformeert op termijn heel Nederland in een sloppenwijk.

In Bunschoten-Spakenburg werden in een noodopvang bepaalde delen van de muurschilderingen, zoals prostituees op de Amsterdamse wallen en bierdrinkende jongeren, afgeplakt, omdat ze voor de islamitische vluchtelingen wel eens aanstootgevend konden zijn. Ook werden er halalmaaltijden geserveerd. De boodschap was duidelijk: niet van de vluchteling, maar van de Nederlander wordt verwacht dat deze zich aan de nieuwe situatie aanpast. Een vooruitzicht waartegen steeds meer Nederlanders zich inmiddels verzetten.

Eén gedachte over “Heel Nederland één grote sloppenwijk

  1. Complimenten voor je politieke incorrectheid. Dat zullen de veelal extreem-linkse Amsterdammers je niet in dank afnemen, maar de waarheid moet gezegd worden.

    Grenzen dicht. Stoppen met de immigratie-waanzin.

Geef een reactie