Van hel naar hemel

Als het aan de Partij van de Arbeid en Groenlinks, ofwel de linkse partijen, ligt, wordt heel Nederland een grote sloppenwijk zoals de wijk zonder scheidslijnen IJburg. Deze is een buitenwijk van Amsterdam, een gemengde wijk in de socialistische traditie, waar arm en rijk moeten zien samen te leven. Nu is het alleszins fijn dat mensen harmonieus samen leven, prachtig zelfs. 

Randvoorwaarde ervan is wel dat de ene groep de andere niet naar het leven staat zoals in IJburg. Waar criminele jongeren van de ene groep anderen bestelen, in hun huizen of, op klaarlichte dag op straat, van waardevolle spullen beroven. Waar dure auto’s worden vernield, containerbranden op een zonnige zomerdag vanaf strand IJburg zichtbaar zijn, alsof de hele wijk in lichtelaaie staat, er sinds jaar en dag cameratoezicht is, omdat de wijk anders wordt overgenomen door criminele jeugdgroepen, terwijl dit alles wordt genegeerd door politiek en MSM, opdat de reputatie van de wijk maar geen schade oploopt.

Je prijst jezelf vervolgens dolgelukkig dat je deze helse wijk hebt weten te verlaten en nu in de hemel lijkt te zijn beland, waarvan je niet wist dat deze in ons land nog bestond. In deze nieuwe woonomgeving zijn mensen happy, dus vriendelijk. Er heerst veiligheid. De leefomgeving is nog niet aangetast door de bizarre gedachte dat diversiteit automatisch een verrijking van onze Nederlandse samenleving betekent. Te hopen is dat nu het vernietigende kabinet Rutte 4 is gevallen er enige tijd verstrijken zal eer zelfs dit Holland is aangetast en echt ons hele land een sloppenwijk is.

Word je geacht je tot die tijd, die ik hopelijk niet meer meemaak, schuldig te voelen dat alles in deze nieuwe leefwereld is zoals Nederland eens geweest is, van voor de massale komst van migranten uit niet-westerse islamitische culturen? Als het aan de linkse partijen ligt wel. Nu kabinet Rutte 4 is gevallen, wordt in het  beste geval de macht van links gebroken en komt er een nieuw kabinet dat het Nederland van weleer  waardeert. En deze wens is extreemrechts noch racistisch, wel doodgewoon.

Geef een reactie