‘Progressief’ NL heeft nog steeds broertje dood aan vrijheid van meningsuiting

De Partij voor de Vrijheid (PVV) staat hoog in de peilingen en dat is niet zonder reden. De leider van de PVV, Geert Wilders, komt immers als een van de weinigen op voor onze westerse cultuur, onze Hollandse tradities. Nu deze steeds meer onder vuur liggen als gevolg van politieke correctheid, willen veel Nederlanders hun cultuur en tradities niet verliezen. De oer-Hollandse cultuur wordt in deze tijd van verschillende kanten aangevallen. Als het niet de islam is, is het wel Black Lives Matter (BLM), Kick Out Zwarte Piet (KOZP), Woke, Cancel Culture, die onze Hollandse cultuur en tradities het liefste zien verdwijnen. De linkse Nederlandse partijen doen aan deze Hollandse cultuurvernietiging mee uit angst om voor racistisch te worden uitgemaakt. Ieder die in deze tijd voor de Nederlandse cultuur opkomt is immers ‘racist’ of ‘fascist’. De autochtone Nederlander zit collectief in het verdachtenbankje. Je mag niet langer trots zijn op de westerse cultuur maar je moet je ervoor schamen.

In de Verenigde Staten zijn deze ontwikkelingen al niet veel anders. Oud-president Donald J. Trump kwam met zijn Make America Great Again (MAGA) op voor de Amerikaanse cultuur en tradities. Binnen de Democratische partij worden aanhangers van de republikein Donald Trump inmiddels als racisten en als fans van de Ku Klux Clan weggezet. Helemaal sinds de bestorming van het Capitool van zes januari 2021 worden Donald Trum en aanhang het spreken onmogelijk gemaakt door bans op onder andere sociale media zoals Twitter, Facebook en YouTube. Voor conservatief Amerika geldt de vrijheid van meningsuiting niet langer. De patriottische Amerikaan, die vecht voor behoud van zijn land en tradities, zit op het strafbankje.

In Nederland pleit een voormalige verzetskrant in een redactioneel stuk voor het verbieden van de PVV. Geert Wilders en aanhang moeten als het aan deze mensen ligt monddood worden gemaakt. De moord op de politicus Pim Fortuyn, in 2002, heeft links Nederland niets wijzer gemaakt. Progressief Nederland heeft anno 2021 nog steeds een broertje dood aan de vrijheid van meningsuiting!

Geef een reactie