Joods-christelijke beschaving het enige antwoord op zwarte gat van islam

Londen en Amsterdam islamiseren in hoog tempo. Dagelijks zijn in deze steden demonstraties tegen Israël en voor Hamas, waaraan met name islamitische bewoners deelnemen. In de Britse hoofdstad is de verlichting voor de islamitische vastenmaand Ramadan dominanter dan die van ons westerse Pasen, tijdens welk feest christenen de kruisiging en herrijzenis van Jezus Christus vieren. Niet verwonderlijk: Islam will Dominate omdat Islam geen religie is, maar een politieke ideologie die naar macht hongert. Dat is al duidelijk zichtbaar in Arnhem, waar de streng-islamitische burgemeester Ahmed Marcouch de scepter zwaait en zijn stad afgrendelt voor islamcriticasters zoals pegida-voorman Edwin Wagenveld, die Marcouch’ heilige boek de koran wil verbranden. Een duister voorteken van wat Nederland te wachten staat wanneer mensen zoals hij het er voor het zeggen krijgen.

In hartje Amsterdam opende onlangs een islamitische kledingwinkel de deuren. Wie er langsloopt ziet mannen met baarden voor Allah de winkel vol gesluierde moslima’s binnentreden. Een kwestie van tijd of ook Amsterdam heeft een islamitische burgemeester en dan heb je er als ongelovige, Jood of christen niets meer te zoeken.

Nederland ontkerkelijkt in hoog tempo, een trend van de vrijgevochten jaren zeventig, waarna onze samenleving in een moreel niemandsland belandde dat de islam nu invult. De ‘religie’ van de dood, islam, verdringt de religie van het leven, het christendom. Onze kerken in ons land zijn bij gebrek aan gelovigen noodlijdend en worden gesloopt, terwijl moskee na moskee er de deuren opent.

In de Verenigde Staten roept Donald Trump de Amerikanen op om weer te gaan bidden: Make America Pray Again en het christendom in ere te herstellen. Het zou voor het behoud van onze joods-christelijke beschaving goed zijn wanneer wij ook in Nederland zouden terugkomen van het onzalige pad dat wij sinds de jaren zeventig zijn ingeslagen. Het christendom is het enige antwoord op het zwarte gat van de islam.

Geef een reactie